English|صفحه اصلی  | سایت اصلی دانشگاه |   امروز: چهارشنبه ٠٤ مرداد ١٣٩٦

آمار بازدید

بازديدکنندگان امروز : 207
کل بازديدکنندگان : 344288
بازديدکنندگان آنلاين : 13


  چاپ        ارسال به دوست

کشف و ضبط حدود 4 و نیم تن انواع مواد غذایی غیر قابل مصرف در مهاباد

به گزارش باغچه ای مسئول روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان مهاباد

کشف و ضبط حدود 4 و نیم تن انواع مواد غذایی غیر قابل مصرف در مهاباد

در طول ماه مبارک رمضان در پی اجرای طرح تشدید نظارت بر اماکن و مراکز تهیه و توزیع و عرضه موادغذایی توسط کارشناسان بهداشت محیط حدود 4 و نیم تن انواع مواد غذایی غیر قابل مصرف کشف و ضبط شده است.

مهندس امینی کارشناس مسئول بهداشت محیط مهاباد گفت: در پی اجرای طرح تشدید نظارت بر اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی تعداد 20 نفر در قالب 10 اکیپ 2 نفره با همکاری ادارات اصناف،تعزیرات حکومتی،دادگستری و صنعت و معدن و تجارت از اماکن ،قنادی ها و رستوران های بین راهی بازدید کرده که حدود 4 و نیم تن انواع مواد غذایی به ارزش 120 میلیون ریال که غیر بهداشتی و غیر قابل مصرف بودند کشف و ضبط شدند و با دستور مقام قضایی به زودی معدوم می شوند.

وی افزود:در طول ماه مبارک رمضان کارشناسان بهداشت محیط تعداد 958 مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی،142 مورد بازدید از کارگاه های تولید زولبیا و بامیه،تعداد 18 مورد نمونه برداری از مواد غذایی،تعداد 375 مورد سنجش با تجهیزات پرتابل بازرسی تعداد 4805 مورد کلرسنجی آب آشامیدنی و تعداد 206 مورد نمونه برداری میکروبی از آب انجام شده است و کشف و ضبط 4 و نیم تن انواع مواد غذایی غیر قبل مصرف و غیر بهداشتی توقیف و ضبط شد و 24 مورد اکیپ مشترک با ادارات ذکر شده انجام شده که 23 مورد به راجع قضایی معرفی شده و 1 مورد نیز منجر به تعطیلی مکان شد.


مهندس امینی گفت: در بازدید از مراکز تهیه و عرضه زولبیا بامیه فروشی ها با توجه به دستگاه های اندازه گیری روغن ارسالی توسط معاونت بهداشتی استان از 142 مورد بازدید بازرسین 2 تن روغن غیر قابل مصرف از چرخه انسانی خارج شد و معدوم گردید.

وی افزود:استفاده از روغن های غیر استاندارد در کارگاه و مراکز تهیه و تولید و عرض مواد غذایی می تواند منجر به بروز بیماری هایی از جمله قلبی و عروقی و سرطان در انسان شود.

وی اظهار داشت: شهروندان در صورت داشتن شکایت و مشاهده تخلف، موارد را می توانند به سامانه 190 یا شماره تلفن 42442250 اطلاع دهند.

شایان ذکر است در طرح تشدید نظارت بر اماکن بهداشتی ماه مبارک رمضان 10 اکیب دو نفره از کارشناسان بهداشت محیط در ساعات اداری و بعد از افطار بر فعالیت های مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی نظارت داشتند.


 


١٢:٤٩ - 1396/04/12    /    شماره : ١٤٧٢٠    /    تعداد نمایش : ٣٩



خروج